Hvem er Vitec Cito A/S

Vitec Cito er danske apotekers totale leverandør af IT relaterede ydelser.
Kontakt os for et uforpligtende besøg eller en snak om apotekets IT muligheder.

Vores historie

Vores historie

Selskabet blev oprindelig stiftet for over 30 år siden af Bo Nielsen. I 2006 blev en del af selskabet solgt til en gruppe apotekere, som ønskede at have større indflydelse på deres IT system.
Dette resulterede i selskabet Cito IT A/S, som siden har udviklet sig positivt og i dag servicerer ca. en tredjedel af alle danske apoteker.

I 2015 blev apotekersektoren moderniseret. Dette medførte dels åbning af mange nye afdelinger og dels en øget konkurrence i sektoren.
Cito’s ejere var enige om, at en ændret ejerstruktur og et forestående generationsskifte, kunne løses i samme ombæring.

Den 31. maj 2018 blev Cito IT A/S solgt til svenske ”Vitec Software Group” og er nu en del af en stor børsnoteret koncern, som omfatter en række branchespecifikke selskaber i hele norden.
Cito er nu et forretningsområde i Vitec gruppen ”Uddannelse og helse”.

Vores Platform

Den tekniske platform er Windows baseret. Det betyder at alle Microsoft produkter, såsom Office m.m. kan installeres og benyttes i relevante arbejdssituationer. Servere og arbejdspladser er alle forbundet i et MPLS netværk som Vitec Cito ejer og er ansvarlig for. Derfor er sikkerhed en vigtig faktor i alle overvejelser. Dette gælder både sikkerhed i form af adgang til data og ikke mindst sikkerhed i form af misbrug og ødelæggelse af data f.eks. virus, malware m.m.